dilluns, 28 d’abril del 2008

La Diada del 25 d'abril a Sueca i Alacant

Dissabte 26 d'abril, centenars de persones van participar en les dues manifestacions organitzades per la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista) amb motiu de la commemoració del 25 d'abril al País Valencià. Sota el lema “El futur a les nostres mans. El jovent per la Independència i el Socialisme”.

Homenatge a Fuster

Mig miler de persones es va congregar a Sueca per homenatjar l'escriptor i pensador local Joan Fuster. Davant el monument situat a la Plaça de l'Ajuntament, es va lliurar un ram de flors amb la inscripció “ La CAJEI a Joan Fuster” i es va interpretar un emotiu toc de la Muixeranga.
A continuació va començar la manifestació que va recórrer el centre de Sueca, on cal destacar que es va cremar una fotografia del presindent de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

Nombrós bloc a Alacant

La manifestació nacional convocada enguany a Alacant va comptar amb un bloc força participatiu de la CAJEI. Més d'un miler de persones va corejar les proclames que hores abans ja s'havien escoltat a Sueca. Un any més, des de la Coordinadora no ens hem volgut perdre la diada del 25 d'abril, Dia de les Llibertats Nacionals del País Valencià.
Crònica extreta de la web de la CAJEI http://www.cajei.net/