dilluns, 24 de novembre del 2008

Manifestem-nos contra el capitalisme i les seves crisis

El capitalisme només coneix una recepta per a sortir de la seva crisi: augmentar l'explotació i aixafar els nostres drets, fins a recuperar uns marges de benefici que animin un nou cicle de *"prosperitat".*

Volen que treballem més guanyant menys, que el nostre acomiadament els hi costi menys, que els serveïs públics es redueixin més i més, que no tinguem res perque ells ho tinguin tot.

Ens diuen que no tenen diners per la Sanitat, que no hi ha recursos per escoles, que
hem d'hipotecar-nos fins al coll per pagar als rics una vivenda a preu d'or, si podem, que hem d'augmentar l'edat de jubilació, que hem de reduïr impostos als que més tenen...

I ara resulta que els polítics regalen als rics el 15% de la riquesa de l'estat per a que salvin el capitalisme de la seva pròpia cobdícia. Centenars de milers de milions d'euros de fons públics per a banquers i rics.

I no en tenen prou, ara ens acomiaden, ens precaritzen, ens deslocalitzen perque amb sous més baixos i patiments puguin guanyar encara més diners explotant-nos.

Els rics, els accionistes de les multinacionals i els alts directius pretenen que paguem les crisis que ells mateixos provoquen. Això és el que ens ofereix el sistema capitalista, és moment de dir-li el que pensem nosaltres.

Ja n'hi ha PROU!

Mai se'ns ha regalat res, tot s'ha aconseguit lluitant i tot es pot perdre si no lluitem. Ningú mirarà per nosaltres, nomès nosaltres.


*El més d'un centenar de sindicats, moviments socials, comitès d'empresa i altres col.lectius* que formem la Campanya 'Que la Crisi la paguin els rics' fem un crida a la població, a tu, als teus amics i amigues, a la teva família, a mobilitzar-nos i lluitar pels nostres drets i dignitat.


*Gran manifestació contra la Crisi Capitalista.***
*29 de novembre, plaça Universitat, 17:30*
*La seva Crisi, que la paguin ells: *
*Els rics, els bancs, les multinacionals*