Les olimpíades populars començaven a les 12h del matí i hi van participar 3 equips. Les proves estaven repartides per varis punts de Sants:
- una cursa de sacs: la prova física de les olimpíades.
- bitlles catalanes: recuperant un joc tradicional català.
- 30 preguntes del Savi: qüestions de tot tipus per posar a prova la cultura general de les participants.
- conèixer l'autoria de 7 cites literàries: amb la col•laboració de la Ciutat Invisible.
- xut a l'especuladora: un ninot amb la cara de la regidora Imma Moraleda, ja que dóna via lliure a que el Districte i els seus funcionaris especulin amb els carrers i edificis del nostre barri.
- canvi de nom del carrer Muntadas: la família Muntadas era propietària de la fàbrica de l'Espanya Industrial, coneguda per convidar autoritats com en Franco i les gimnastes de les joventuts hitlerianes, confeccionar-hi banderes franquistes i reprimir les revoltes de les seves treballadores.
- la poesia de la victòria: es donaven 10 minuts perquè l'equip escrivís una poesia sobre la seva victòria a les olimpíades.
- a més a més, entre prova i prova, les participants havien d'anar corrents, ja que es comptava el temps que trigaven.
A continuació, ja instal•lades a la plaça Màlaga, unes 50 persones van degustar el dinar d’aniversari, on es va aprofitar per repartir el premi a l'equip guanyador de les olimpíades.
I, finalment, la xerrada sobre la simbologia espanyola i francesa i la repressió que patim els moviments socials quan la rebutgem públicament. Hi van participar més d'una vintena de persones, i els ponents eren el Martí Majoral com a Alert
Vam optar per aquestes activitats perquè volíem fer una celebració dels nostres quatre anys de lluita de manera oberta i lúdica, però sense oblidar la nostra situació de manca de llibertat tant com a Països Catalans dintre de l'Estat Espanyol, com nivell local, com a veïns i veïnes de Sants que som i que no acceptem el model de barri que ens imposa l'Administració. Per això totes les activitats les vam fer al carrer i les vam dotar de contingut polític i reivindicatiu.